top of page
  • Foto van schrijverMario

WATERPOORT DOORSTART: KANSEN VOOR REGIONALE BLOEI

De Waterpoort maakt een doorstart! Deze ontwikkeling waarborgt niet alleen regionale samenwerkingen en burgerinitiatieven in het gebied West-Brabant en Tholen, maar ook de kwaliteit van deze regio. Onze droom is om Het Oererf te realiseren op de Brabantse Wal, onderdeel van het Waterpoort gebied.

De Brabantse Wal is, mooi gezegd, het gebied waar Zeeland Brabant kust.

Een positieve terugblik

Ik nam afgelopen week deel aan de netwerkdag van de Waterpoort, een waardevol moment om ervaringen te delen en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Als initiatief heeft Het Oererf al veel profijt gehad van samenwerkingen door eerder al deel te nemen aan de Waterpoort Academy.


Samen Sterk

Door samen te werken met andere initiatieven binnen de Waterpoort-gemeenschap, kan Het Oererf zijn impact vergroten en bijdragen aan de bloei van het hele gebied.

Deze samenwerkingen beloven een versterking van lokale gemeenschappen en dragen bij aan de duurzaamheid en veerkracht.

O.a. wethouder Dominique Hopmans van Bergen op Zoom was één van de ondertekenaars van de nieuwe samenwerkingsovereenkomst.


Het Oererf weer even in de schijnwerpers

Tijdens de netwerkdag kreeg ik de gelegenheid om opnieuw te delen wat Het Oererf inhoudt en op welke manier de Waterpoort kan bijdragen aan het versterken van samenwerkingen. Dit resulteerde ook in een vermelding in het artikel van BN/De Stem, wat voor ons positief is. Het vergroot namelijk onze bekendheid, en hoe meer mensen ons kennen, des te groter is de kans op waardevolle partnerschappen in samenwerkingen.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
IN OPRICHTING
bottom of page