MEEDOEN

Zie je jezelf ook meedoen in dit project? Misschien als participerend huishouden of vanuit maatschappelijke of ecologische betrokkenheid? Dus zowel wonen als werken op het project is mogelijk! Misschien wil je al langere tijd in een woongemeenschap leven of misschien wil je ervaring opdoen in ecobouw, misschien ben je gewoon nieuwsgierig of heb je goede ideeën? Laat het ons weten!

Het Oererf vind je ook op Facebook of Instagram​.

Op 13 mei, 2 juli, 1 oktober 2017, 14 januari, 23 september 2018, 19 mei 2019 en 19 januari 2020 waren er bijeenkomsten voor mensen die mee willen doen in het project. Zondag 28 juni 2020 was de laatste. 
 

Wil je ook meedoen of meer weten, stuur een bericht via het contactformulier!

vriend van het oererf - green heart.png

Wil je ons groene doel steunen, gewoon omdat je het een mooi initiatief vindt? Word dan 'vriend van Het Oererf'. We hebben nog flink wat geld nodig voor de voorfinanciering. Regelmatig doen we leuke crowdfundingsacties. Kijk ook eens op onze pagina of klik op het groene hart.

CONTACT

Met het contactformulier hiernaast kun je ons een bericht sturen met een vraag of opmerking. Vermeld duidelijk je gegevens, dan kunnen we je een reactie terugsturen.
We reageren altijd terug! Hoor je niks, check je spambox.

Het Oererf werkt mee aan het platform Duurzaam Bergen op Zoom. 

Niet alle afbeeldingen op deze website zijn door onszelf gemaakt en zijn met name om een idee te geven van wat wij voor ogen hebben of als inspiratie gebruiken. Het logo van Het Oererf is ontworpen door Dit is vinz. 

 
  • c-facebook
  • Instagram Social Icon

© 2021 Woongemeenschap Het Oererf