top of page
  • Foto van schrijverBarbara

VIND DIE GOEDE BUUR: NETWERKEN OP LINKEDIN

Als opkomende ecologische woongemeenschap is het opbouwen van een netwerk enorm belangrijk voor ons succes. Daarom zijn we gestart op LinkedIn, met een focus op lokale samenwerking. Waarom lokaal? Omdat het onze ecologische voetafdruk vermindert en ons gemeenschapsgevoel versterkt.

Door te kiezen voor producten en diensten uit onze regio, verminderen we de noodzaak van langeafstandstransport, waardoor uitstoot en vervuiling afnemen. Beter toch?

Bovendien ondersteunen we onze lokale economieën, wat resulteert in welvaart binnen onze gemeenschap.

 

Lokale samenwerking gaat verder dan duurzaamheid; het bouwt verbondenheid op binnen onze gemeenschap. Door te kiezen voor lokale ondernemers leren we de gezichten achter de producten kennen, creëren we relaties en delen we verhalen. Dit versterkt ons gevoel van wederzijdse steun, belangrijk voor het groeien en bloeien van onze gemeenschap.

 

We nodigen door middel van ons LinkedIn profiel mensen, organisaties en bedrijven uit onze regio uit om samen te werken aan een duurzame toekomst. Laten we samen groeien als één gemeenschap, gebaseerd op duurzaamheid, solidariteit en lokale samenwerking. Want in onze wereld geldt: een goede buur is inderdaad beter dan een verre vriend.


Hier vind je de LinkedIn van Het Oererf


[Foto: Inmiddels hebben we een website, facebookpagina, Instagram en nu ook een LinkedIn-pagina!]

27 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
IN OPRICHTING
bottom of page